Citron (varning: sex)

Anam Cara skrev ett tag sen om sina tilltag med en citron. Och i helgen senast blev det att vi skulle ha en citron till matlagningen. Jag valde ut den. Inte den största, men heller inte den minsta.

Senare på dagen så tyckte jag att det var dags att pröva. Min tanke var att när (om) citronen väl var inne, så kunde den få stanna där ett tag, och egga upp Anna. Anna klädde av sig alla sina kläder och la sig på rygg på sängen. Hon tänkte att det skulle bli lättare att ”komma i form” om hon var naken, jämfört med att bara ta av sig minimalt. Och jag klagade inte. Jag hämtade citronen och la den i en plastpåse.

Jag var helt påklädd, Anna naken. Bara detta är rejält eggande, i alla fall för mig, men jag tror det är det för Anna också. Jag la mig ovanpå Anna, och vi kysstes. Jag kysste och smekte henne lite överallt på kroppen, och till slut la jag mig mellan hennes ben, och slickade henne långsamt till en orgasm. Jag satte mig så på huk mellan hennes ben, och hällde på glidmedel och började ”arbeta” med hennes mus. Jag gled med mina fingrar ut och in, smekte hit o dit och fram o tillbaks.

Efter en kort stund provade jag lite med citronen, efter att ha smetat in påsen med glidmedel. Jag tryckte lite, men vi insåg att Anna inte var redo ännu, det gjorde lite ont. Så jag la undan citronen igen, och fortsatte smeka Anna. Jag lät mina fingrar åka in och ut i henne, hade båda händernas fingrar inne ibland, smekte hennes inre väggar, drog isär mina händer för att vidga henne. Anna stönade av njutning hela tiden, och upprepade då och då ”Guuud, vad skönt!”.

Jag fortsatte smeka, slickade hennes klitoris ibland, hon kom i någon orgasm då och då, men det var inte det primära just nu (men det är ju så upphetsande att smeka henne att jag inte kan låta bli att ge henne en orgasm ibland, när det nu är så lätt!). Till slut provade jag med citronen igen, och nu åkte den in ganska lätt.

Anna kramade med sina slidmuskler, och kunde antingen få citronen att pressas utåt, eller att ”sugas” inåt. Jag drog rytmiskt i påsen, Anna höll emot, och jag smekte hennes klitoris under tiden. Vi höll på sådär en stund, otroligt upphetsande!

Så tänkte jag att vi skulle avbryta, och att Anna skulle få ha citronen i sig ett tag – men så började jag fundera, att när glidet väl börjat torka, hur skulle det då bli, när citronen skulle ut igen? Samtidigt tänkte Anna, att när den nu uppmjukade musen inte längre var lika uppmjukad, hur skulle det då kännas när citronen skulle ut igen?

Så på var sitt håll fick vi en anledning till att citronen skulle ut nu på en gång i stället. Jag drog lite i påsen, och Anna krystade lite lätt, och citronen ploppade ut. Jag slet av mig mina kläder, och så avslutade vi med ett ganska vilt knull i stället, så sängen gungade.

Ja, det var historien om citronen, det.

/Hasse

17 svar till “Citron (varning: sex)

 1. Men?? vad tyckte Anna om det då? Är det värt att prova kanske? Gav det mer än nåt annat som fyller ut? Jag är ju alltid så nyfiken vet du *L*

  • Hmm – ja, vad tyckte hon om det? Vi har inte diskuterat det, faktiskt. Just då blev det inte av, och sen har vi nog glömt det. Jag tror att hon uppskattade allt som hände innan den kom in mer, faktiskt. Det verkar inte som att det gav så väldigt mycket mer att ha den där. Fast vi provade inte så himla mycket med den heller. Den var väl på gränsen stor, också. Jag kan fortfarande tänka mig att om den varit lite lättare att få dit (och därmed lättare att också få bort) så hade det kanske fungerat bättre. Oro är ju ingen njutningshöjare, liksom.Jag måste fråga henne vad hon tyckte! 🙂

 2. Inte nog med att man ser citrondisken i ett nytt ljus, efter Anam Caras inlägg, nu är det definitivt kört *L* Men vansinnigt läckert! Påminner mig om detta http://blogg.aftonbla… En upplevelse utöver det vanliga!Kram på er och en sköön påsk!

  • Faktum är att jag var och läste hos dig idag. Jag har inte läst hos dig på rätt lång tid (har inte läst hos många alls), men jag läste bla just det inlägget idag. Härligt!Glad Påsk till dig också!

 3. Ja du får nog fråga henne för vi kvinnor vill ju gärna veta vad en kvinna tyckte om det..*L*

 4. Trevligt att ”mina citroner” satt fantasin i rörelse hos fler än mig själv *L*…

  • Ja, det är kul att inspirera! Och jag (och Anna) har verkligen blivit inspirerade av allt möjligt vi läst på webben, både på bloggar och andra ställen.

 5. Ja risken om man klantar sig är ju att hon blir Sur … duckar.Har oxå haft trevligt i påsk, fortsatt på resan.Måste kanske skaffa mig en egen blogg, mycket kul nu./R

  • Det var en… besk (?) fundering! ;-)Härligt att höra att fortsättningen varit bra! Man vet ju aldrig, i detta ämne, hur saker tar sig, liksom.En blogg? Bra idé! Som sagt, ett bra sätt att minnas, och ett bra sätt att liksom gå igenom det som hänt, fundera igenom det, komma på saker som var bra eller mindre bra, osv. Och så roar det ju andra dessutom!Dessutom kan det ju faktiskt bli så att man till och med _hjälper_ andra! 🙂

 6. *Hihi* Måste ha varit skönt för er båda med citronen. Tror inte det hade varit ngn fara att ta ut den senare, in med mer glid bara..*kram*

 7. När hade ni sex senast?*S* Hm…väntar ju med spänning på ett nytt sexäventyr 🙂

  • Tja, det var på söndagen snart två veckor sedan. Men ikväll sker det igen. Men det innebär iofs inte att jag automatiskt kommer skriva något. Vi har väl sex ungefär mellan fem och tio ggr varje helg vi träffas, men jag skriver kanske om en av gångerna i snitt. Om något litet nytt skett.

 8. Fem till tio gånger…ja ni ligger då inte på latsidan 🙂 såg att du fått dig en känga av nån i Ninas blogg…som skrev att eran blogg var äcklig…Ingen som sexbloggar kommer undan tydligen alla dessa påhopp …Men jag gillar eran blogg…*L* Hälsa Anna..kram

  • Tja, Trust – jag anade att denna blogg var en sån fruktansvärd blogg när jag skrev kommentaren. Men jag kunde inte låta bli att kommentera. Nu skiter jag i henne, dock, för det finns ju inget seriöst där, inga svar på kommentarer, inga belägg. Bara beskyllningar, och personliga tyckanden – som anges som sanningar. Och hon bryter nog mer mot AB:s regler än vad vi sexbloggare gör, med sina nedsättande kommentarer.

 9. Hm…står det anonym? Men jag var väl inloggad?? Ja,vilken typ va? ganska grova ord hon vräkte ur sig….Ja,inget att bry sig om…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s