Nya tag (varning: sex)

Jag skickade ett sms till Anna på morgonen, när hon fortfarande var hemma: ”Idag vill jag att du tar med dig vår första dildo till jobbet. Och jag vill ha svar på detta sms så jag vet att du har sett det”.

Sedan chattade vi på dagen:

10:31 

jag: Jag pysslade lite hemma innan jag åkte till jobbet, jag…
…Förberedde lite

Anna
: Va! =)

 

jag: Gjorde visst ett par nya lakansremsor, tex

 Anna: Mmmm, spännande!
10:32 jag: 🙂
  Jag hade en rätt ordentlig ”hard-on” under tiden
 Anna: nämen! hade jag aldrig kunnat gissa att dina förberedelser påverkade även dig 😉
10:33 jag: Jaså, inte? 😉

Senare på dagen skrev jag till henne: ”När du kommer av tåget måste du ha varit på toa ganska nyligen innan, så du inte behöver gå när vi kommer hem. Dessutom ska dildon vara i dig när du kommer av tåget.”.

Jaha, och så skedde. Jag mötte Anna vid stationen, och vi körde hemåt. När vi hade ungefär 20 minuter kvar hem till mig sa jag: ”Nu får du göra honom hård, och hålla honom hård tills vi kommer hem!”, och så knäppte jag upp jacka och byxor, och drog ner dragkedjan. Kalsongerna hade jag redan tagit av mig. Anna skrattade och stoppade ner en hand och började smeka mig. Jag hade varit halvhård hela eftermiddagen, så det gick rätt lätt att få liv i mig.

Anna smekte, jag körde. Så sa jag efter en stund: ”Går det att sätta på vibrationerna i dildon?”. Anna stack ned handen i skrevet och fingrade utanpå byxorna ett tag. Så ryckte hon till, och sa: ”Oj, ja det gick!”. Efter ytterligare en stund sa jag åt Anna att knäppa upp sina byxor lite, och så stack jag ned min högra hand där, när det gick bra för bilkörningen. Härligt att känna hennes våta mus, och dildon som satt där den skulle och vibrerade, samtidigt som hon långsamt smekte min hårda lem.

Så var vi hemma, och jag parkerade på uppfarten, och stängde av motorn. Anna knäppte av sig bältet, och lutade sig ner i mitt knä, och slickade och sög en liten stund på min kamrat, innan vi rättade till vår klädsel, och gick in i huset.

Väl inne tog vi av oss jackorna, och sen började Anna knäppa upp sina kläder igen, men jag hejdade henne och ledde in henne i sovrummet. Där hade jag flyttat undan lite grejer, lagt ut kuddar, och bundit fast lakansremsor i sängbenen.

Jag satte Anna på sängkanten på ena långsidan, och la henne ner på rygg. Sen band jag hennes handleder med lakansremsorna, så hennes armar gick uppåt/åt sidorna, som när man sträcker på sig med armarna över huvudet – fast hon låg på rygg, då. Sen tog jag av mina byxor, och klättrade upp över henne tills jag nådde hennes mun. Anna började suga mig, och jag knäppte av mig skjortan.

Anna sög, och jag rörde mig lite fram och tillbaks i hennes mun. Så härligt! Anna helt påklädd, jag naken! Jag började smeka Annas bröst lite, och mötte två väldigt styva bröstvårtor. Jag drog upp tröjan och bh-n över hennes bröst, och insåg att Anna hade på sig sina bröstvårtssmycken – därav de styva vårtorna! Så läckert!

Anna fortsatte att suga, jag smekte hennes bröst och drog i bröstvårtorna en stund. Så klättrade jag av Anna, och drog av henne hennes byxor. Dildon var fortfarande kvar i henne, och vibrerade idogt. Jag intog min tidigare position vid hennes mun, och Anna började suga igen, fortfarande med armarna bundna ut åt sidorna. Jag smekte hennes bröst, och klämde och drog i hennes bröstvårtor, och märkte att hon började vara lite mer ”på G”.

Jag stack så ner en hand innanför trosorna på henne, och började smeka hennes klitoris. Jag drog med långsamma drag, nerifrån och upp, så att klitoris liksom ”fjädrade tillbaks” varje gång jag sakta passerade den, med ganska hårt tryck – något jag ju vet att Anna tycker är så skönt – och efter en liten stund så kom hennes första orgasm, och jag gnuggade hela klitorisområdet febrilt för att förlänga orgasmen.

Jag satte mig så mer bredvid Annas huvud, så att jag lättare skull komma åt hennes mus, och smekte henne mer, under tiden Anna fortsatte suga mig, så gott hon kunde utan armarna till hjälp. Jag omväxlade nu med att smeka hela hennes blygd, och att stoppa in några fingrar och pressa mot G-punkten. Anna kom i ganska många orgasmer, kanske tio stycken, av olika slag, beroende på smekningarna.

Ibland lutade jag mig ner och slickade henne samtidigt som jag hade några av högerhandens fingrar inne i henne mot G-punkten, och ett av vänsterhandens fingrar någon cm in i baken på henne, och hon kom och kom, och det sprutade och rann i fontänorgasmer. Att höra Annas stön och halvskrikanden, dämpade av min kuk i hennes mun, är så otroligt upphetsande, att jag höll på att sprängas hela tiden. ”Som tur är” kan hon inte suga så aktivt när det går för henne hela tiden, utan det blir uppehåll då och då, så jag inte kommer innan jag tycker det är dags. 🙂

Till slut tog jag fram lite glidmedel och smorde in min kuk med – Anna var visserligen redan helt dyngsur, men vätskan som kommer i hennes fontäner är inte alls glidig, utan mer som vatten, så därför är det inte fel med ett bättre glid. Och så började vi älska, Anna fortfarande med bundna händer.

Jag knullade på rätt friskt, Anna stönade högt, jag klämde om hennes bröst, och drog i hennes bröstvårtor. Anna hade benen högt upp, ibland med fotsulorna mot mitt bröst, ibland med fötterna upp över mina axlar, ibland höll jag i hennes knäveck så hennes ben var mot hennes bröstkorg. Varje ändring av benen ger lite nya sensationer för oss båda, gör att man träffar lite olika punkter inne i henne. Anna kom några gånger till, innan jag bestämde mig för att köra på.

Jag ökade takten lite, koncentrerade mig mer på mig själv. Anna har lärt sig känna igen tecknen, så hon öppnade ögonen och tittade intensivt på mig, under tiden jag pumpade på. Min orgasm kom snabbt fram, och när de första spruten kom tryckte jag mig helt stilla långt in i Annas mus och stönade högt, innan jag började pumpa på igen efter att de första ”stora” spruten kommit. Anna stönade med mig, och arbetade på med sina höfter för att hjälpa mig få det så skönt som möjligt.

Såå härligt, så skönt, så mysigt! Jag körde på ett tag, tills orgasmen lade sig, och la mig sen ner på Anna. Jag knöt loss hennes händer, och  vi vred oss 90 grader på sängen, så vi låg längs den i stället för på tvären, och så låg vi där och pustade ut en stund, och höll om varandra, tills jag sa: ”Nu kan vi göra mat!”.

/Hasse

9 svar till “Nya tag (varning: sex)

  1. Låter som ni får en underbart mysig helg!

  2. Blir alltid lika imponerad (läs:avundsjuk!) när det gäller fantasi, uppfinningsrikedom, energi, kommunikation, intresse inte minst, något som nog är avgörande… Tror att helgen varit fantastisk!Kramar till er : )

  3. Ojsan då… härligt härligt!=)

    • Ja – fint att tänka tillbaks på, nu när den korta helgen är slut, och vi är långt ifrån varandra igen! 😦

  4. Hm…Ni ska alltid vara värst *muttrar**garv* skoja bara…härligt ni har det era snuskisar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s