Ute i regnet (varning: sex)

Semester. Jobbade inne med huset, och ute på tomten. Barn överallt, hela tiden. Dåligt med sex.

Det var läget. Men så gjorde vi ett avbrott för en promenad. Solen sken mellan skurarna, så det passade bra. Anna och jag gick iväg, ut i skogen, längs en skogsväg. In på en stig genom skogen. Himlen började mörkna, ett åskväder såg ut att komma närmare.

Vi hade gått ett par kilometer när det började droppa, och vi insåg att vi inte skulle komma undan. Vi hade en rejäl höjd bredvid oss, och vi gick neråt längs dess sida, när regnet satte igång på allvar. Vi hade hört mullrandet ett bra tag, och nu var det över oss, och ett störtregn satte in. Vi tog oss vidare fram genom den ganska täta skogen, och tog oss in under en stor gran, där vi kom i skydd för det mesta av regnet.

Vi hade nu kommit så nära en väg att vi såg den genom träden. Regnet slog hårt ned på asfalten så det stänkte högt från varje droppe, och vi stod nära granstammen och lyssnade på åskknallarna som avlöste varandra. Långdragna ”sssscccchhhioooooo”-ljud av blixtarna, åtföljda av knallar och muller! Mäktigt! Man känner sig lite liten. Om vi inte varit nära den höjden vi hade bredvid oss hade vi aldrig kunnat stå under denna stora gran, men nu fanns det gott om träd, uppe på kullen, som sträckte sig betydligt högre upp än vad den gjorde.

Åskan började dra bort, och regnet minskade något i styrka. Jag började komma med lite kommentarer om att ”det är inte mycket folk ute, precis”, och ”här syns vi inte speciellt mycket” och liknande. Anna skrattade mest, och insåg nog inte från början att jag hade allvarliga funderingar. Inte förrän jag började knäppa upp mina shorts insåg hon det, tror jag. Men hon var med på noterna direkt.

Anna böjde på sina ben, så hon satt på huk, och tog in min sakta hårdnande kamrat i munnen. Hon slickade och sög lite försiktigt till en början, blandat med lite fniss då och då, men efter en stund var det ett mer målmedvetet sugande av min nu stenhårde lem. In och ut, blandat med slick, med ett stadigt tag om roten, blandat med runkande – underbart! Så upphetsande!

Efter ett tag sa jag att ”Vi kan ju gå ett steg längre.”. Anna tvekade en aning, men jag sa att det ju inte fanns en chans att någon skulle se oss – även om vi såg bilar som körde förbi någon gång i minuten. Anna ställde sig upp och tog av sig sina trosor under klänningen, och vände ryggen mot mig, och svankade lite. Jag tog saliv i handen och smekte upp mellan hennes lår, men som vanligt när hon sugit mig ett tag var hon rejält blöt och glidig ändå.

Jag flyttade mig lite närmare Anna, måttade, och lät honom glida in. Anna stönade till med en lång utandning, och jag började stöta fram och tillbaks i henne, ibland mjukt och långsamt, ibland hårt och snabbt. Jag tänkte denna gång, att jag för en gångs skull skulle ”strunta helt” i Annas njutning. Hon brukar ju oftast komma före mig i alla fall, och i normala fall så får hon säkert 20-30 orgasmer för varje jag får.

Så jag koncentrerade mig på mig själv, så att jag skulle komma. Regnet droppade på oss, det var lite krångligt att stå – så koncentrationen på mig själv, och känslan, behövdes. Jag fortsatte stöta, Anna mötte, hon stönade då och då, jag kände hennes muskler som kramade om mig lite olika mycket då och då. Jag vet faktiskt inte om hon kom eller ej – det är inte alltid lätt att veta med hennes vaginala orgasmer – men efter ett tag kände jag att det var dags för mig, och jag lät min sats spruta in i henne, djupt, djupt, under tiden jag fortsatte stöta. Så härligt!

Jag stod kvar en stund och pustade ut, och lät honom sedan glida ur henne. Anna vände sig mot mig, och vi kysstes djupt och länge. Jag tog fram en näsduk ur fickan, som Anna använde innan hon drog på sig trosorna, och vi fortsatte gå, hemåt igen.

Mmm…. härligt minne! Det är det utesex vi hunnit med denna sommar. Vi har inte varit ”ute” så mycket, har mest varit ute på tomten och jobbat med en del grejer. Nu, i denna regnperiod, känns det avlägset att slänga ut en filt i gräset på en undanskymd plats och ha sex, då det blir kanske inget mer än så denna sommar. Men, man ska aldrig säga aldrig!

/Hasse

3 svar till “Ute i regnet (varning: sex)

  1. Faktiskt ganska skönt att läsa att du ochså kan vara egoistisk ibland ha,ha härligt det lät,med åskan ,regnet…ute…:-)

  2. samma här….kanske skulle bli mer ego jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s