Minnet sviker (varning: sex)

Jag skrev nyss att det var det enda utesexet som varit i sommar. Men lite mer har det varit. Vi var hemma i Annas barndoms-stad, och tog en promenad även denna gång. Anna visade mig pulka-backarna hon åkte i som liten. Jag kom med antydningar om att det kanske skulle kunna gå att hitta någon undanskymd plats.

Vi gick längs en stig, kullar både till höger och till vänster. Framför och bakom oss gick stigen, rakt – vi såg långt. Kullarnas krön var en bit upp, och kanske 40 meter bort – tillräckligt för att vi inte syntes på så nära håll. Vi stannade och kramades, länge och hårt, och började sedan kyssa varandra.

Så fixade Anna lite med sina armar, och lät båda två glida in i mina shorts, uppifrån, och in i kalsongerna. De greppade min kompis, som genast svarade på beröringen. Anna stod med ryggen åt stigen från det håll vi kom, så hon såg över min axel stigens förlängning, och jag såg stigen bakom henne.

Anna smekte, jag växte. Vi kysstes, mer och mer glupskt. Tätt, tätt stod vi. På håll skulle ingen kunna se att Annas händer var innanför mina byxor. Jag lät mina händer gå in under framsidan på Annas klänning, och in till trosorna, och nådde snart in till hennes sköte. Så häftigt, så upphetsande! Jag smekte hennes våta springa upp och ned, sakta, sakta över klitoris. Runt lite, och ibland in med ett par fingrar i hennes våta hål, samtidigt som Anna runkade och smekte mig. Efter en stund kom Anna i en skakande orgasm, våra munnar var som klistrade mot varandra.

Vi lät så sakteliga våra händer glida ur varandras kläder, rättade till kläderna lite, och gick vidare på vår promenad. Jag fick vänta på mitt till sena kvällen, då alla barn somnat, och vi fick köra ett litet race i mörkret, tysta, lyssnande efter ljud från barnen.

/Hasse

3 svar till “Minnet sviker (varning: sex)

  1. härligt , spännande , myyyyyysigt !

  2. mmmm att få pilla och smeka är sköööönt! Åh nu blev jag sugen igen! Fanå! hihiKram!

  3. se där ja..Då var det Annas tur denna gång…(läste nyss förra inlägget) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s