Annorlunda upplevelse (varning: sex)

Det finns en del krämpor hos Hasse och Anna. Nackar, ryggar, knän – tja, sånt där som inte är så helt ovanligt vid tex stillasittande arbeten, och ökande ålder. Inget allvarligt, men sådär lite irriterande ibland.

Under åren så har vi – eller mest jag? minns inte riktigt – någon gång då och då snuddat vid ”Electro Play”, och vad det nu kan kallas, när vi surfat omkring på slumpvisa (nåja…  😉 ) ställen på Internet. Dvs att man använder el som stimulans. Och vi har ju känt till såna där TENS- (eller TNS-) apparater. Så, för ett tag sen letade jag lite, och hittade ett ställe där det diskuterades, TENS-sex. Där var en som hade väldigt bra erfarenheter av det. Och vår tanke var, att man skulle kunna ha en sån apparat både till det den är gjord för (typ muskelsmärtor), och för sex. Så, förra veckan inhandlade jag en apparat på Clas Olsson.

Igår skulle vi prova. Vi hade haft en jättehärlig helg, mysig, lugn, fin, bra mat, och härlig sex. Nu var det eftermiddag, och vi klädde av oss kläderna, och Anna la sig på rygg på sängen.

Apparaten har 4 utgångar, varje sådan har två elektroder, på självhäftande plattor. Det finns ett gäng för-programmerade vibrations-mönster, och så kan man styra styrkan på varje elektrodpar individuellt. Vi hade sett tips då, i den diskussionstråden, och jag hade sett några bilder.

Jag började med att sätta dit en elektrod på varsin sida om musen på Anna, och provade lite. Inga stora sensationer. Satte dit ett par till, och provade några olika program och styrkor. Inga stora sensationer – men vi insåg att det skilde rätt mycket beroende på hur de satt, och hur bra kontakt de fick, osv.

Jag tog bort elektroderna där nerifrån, och så provade vi brösten i stället. Satte en elektrod på varsin sida om bröstvårtorna, och satte på. ”Här kändes det mer!”, sa Anna, och log o fnittrade lite. Jag provade några olika program och styrkor, tills Anna tyckte att det blev väldigt bra. Vi lät det bara hålla på, och Anna låg och blundade och njöt. Jag smekte bröstvårtorna ibland, och de var nu otroligt känsliga, Anna gick upp i brygga bara jag nuddade dem.

Så småningom satte jag på nytt två elektroder på sidan om Annas mus, flyttade dem lite några gånger, och provade olika program, och nu började det fungera! Anna låg mest med bakåtböjt huvud och öppen mun och bara stönade rätt konstant. Hon insåg att om hon rörde höger ben kunde hon styra hur det kändes, och hur mycket, och hon fnittrade och skrattade om vartannat. Det var märkligt att se på, det var som om hon skulle varit onykter.

Efter ett tag till tog jag vår nya, tjocka dildo, i trä, den jag tillverkade förra veckan. Den var nog största behållningen av de olika jag gjorde, pga sin tjocklek. Jag satte den mot Annas rejält våta mus, och tryckte sakta in den. Anna reagerade direkt, stönade ”Åhhhh!”, och böjde rygg ännu mer, huvudet tillbakalutat, ögonen slutna. Hon hade inte fått någon orgasm ännu, men nu började jag sakta låta dildon glida ut och in i henne, och hon kom direkt. Om och om igen, högt stönande, mötande dildon, skruvande på sig. Hon andades stötvis, och öppnade ögonen då och då och såg på mig med en blick som visade ungefär: ”Jag tror inte det är sant!”.

Märklig känsla, alltihop. Jag lät dildon glida lite sakta ut o in, och Anna kom i princip konstant! Jag kunde inte avgöra om det var mellanrum eller inte, hon bara kom, kontinuerligt, liksom.

Jag drog ur dildon, och tryckte in min styva lem i stället, och började stöta. Hennes muskler kramade mig hela tiden, och hon kom och kom. Jag tittade fascinerat på henne, hon var helt borta, bara lät, konstant, försökte dämpa sig ibland, ögonen slutna. Hon skruvade sig under mig, vred sig som en mask, hela tiden med armarna över huvudet, kramande kudden.

Till slut märkte jag på henne att hon började bli totalt borta, och jag stängde av TENS-apparaten, och stötte i henne tills jag kom. Jag märkte på henne att hon inte hade en aning om vad jag gjorde, hon var helt borta, och bara stönade (och efteråt visade det sig också att hon inte hade en aning om att jag fortsatte, eller att jag kom!). På gränsen till läskigt, faktiskt, det blev lite för mycket av det goda. Vilket också märktes under resten av dagen/kvällen, då hon var halvt borta då också.

Ja, det var vårt första försök med den apparaten. Visserligen hade vi sett att en dam ”talade i tungor” på det diskussionsforum där detta diskuterades, men aldrig hade jag trott att det kunde bli så otroligt som det blev!

Nu återstår bara att se ifall apparaten eventuellt går att använda till det den är tänkt också!
🙂

/Hasse

23 svar till “Annorlunda upplevelse (varning: sex)

 1. mmmmm tror jag ska leta upp min apparat! Hade inte en aning om att den kunda användas till sånt med ;o)Härligt!

  • Ja, det tror jag du måste prova! Anna var skakis fortfarande i morse! 🙂 Får nog lov att stänga av den lite tidigare nästa gång, eller åtminstone sänka ”volymen”.

 2. Jag har en sån hemma 🙂 Men jag tycker det låter lite läskigt som du beskrev det….helt borta???

  • Man kan ju se till att stänga av i tid. Eller bara ha den som lite ”extra”. Eller nåt – jag vet inte än. 🙂

 3. Hmm, då skulle man kunna sätta på den på Tassa och sedan gå och sova en stund! *S* (Trött tiger retas med Tassa!)

  • Tanken har slagit mig också! 🙂 Den vi har har en timer också, så den slår ifrån efter en halvtimme. Vilken tur! 😉

 4. Morr! Jaså det är här tiger varit och gömt sig?! Inte snällt att skylla på mig…. var ju Tigers fel, tassa alltid oskyldig ;o)Förlåt invasionen på bloggen Hasse hihiKram!

 5. visste inte att claes ohlsson säljer sexleksakerde va nytt/Hiro

 6. Nej jag skulle inte våga…:-)

 7. Det finns sexleksaker överallt och inte bara på apoteket ;-))Kanske skulle jag prova en sån också…..jag som inte har några vidare bra erfarenheter av vibrationer. Kanske det fungerar bättre med sånadäringa ”impulser”?

  • Ja, kanske det. Ja, nog var det på en helt annan nivå än allt i vibrationsväg vi provat. På brösten inte minst, där reaktionen (och leendet) var omedelbar(t).Detta ”verktyg” kräver ju en del mer tester. Det är ju inte bra ifall Anna är helt väck resten av kvällen, och större delen av dagen efter också (”väck” och ”väck” – matt och trött i alla fall). Kanske att man drar ner ”volymen” på elektroderna när verkningarna satt igång ordentligt, så att de inte tar överhanden helt.

 8. Låter ljuvligt! Att knulla tills man blir alldeles dum i huvudet är det bästa som finns!(NÄ, jag är inte snäll mot mig själv som läser här…)

 9. Bloggsvar: JA, det där är jag ju lite skraj för. Vill ju gärna ha kvar känseln .. annars försvinner ju själva idén.*skrattar* ..tror inte att det skulle vara några problem att få ”behandla” mina .. redan idag vill jag ha hårdare tag än dom flesta 😉

 10. Svar på din kommentar hos mig:Det är nog så att jag egentliegn inte är kär i honom längre. Men jag älskar ju honom ändå. Alltså som person. Han är ju dessutom far till mina barn. Och en bra sådan.Vi har separerat en gång tidigare, men jag saknar ”kossan när båset är tomt” om man säger så. Så visst vill jag leva med honom, men jag vill ju ha sex med andra…Hmm… rörigt. *L*

 11. ville bara säga att det är kul att veta att du är inne och läser hos oss :o) Det bidde ingen TENS apparat denna gång, vart väldigt lite leksaker använda faktiskt av arsenalen vi hade att tillgå *skratt* men vi lyckades njuta som tokar ändå så då var det inte viktigt. Fast jag är nyfiken på effekten av den där maskinen om jag reagerar som jag gör på en enkel glasstav… hihi*kram*

  • Det är ju roligt att det finns kvar grejer att testa, så det hela inte blir långtråkigt! :-)Varje gång jag o Anna träffas har jag i förväg tänkt mig att ”vi måste prova den och den, och det och det…” – men det hinns sällan med. Men, då finns det kvar att göra, så det är inte hela världen.

 12. nej nu får du sluta jobba så mycket och se till att sexa lite eller åtminstone skriva lite.. vill ha inspiration ;o)

  • Ja, det finns två händelser ”värda” att berätta från senast vi träffades. Men jag hinner inte, har så jäkla mycket att göra på jobbet! Och nu börjar det dessutom vara svårt att komma ihåg ungefär vad som hände. Fast en gång var när Anna började med att använda olja på mina ädlare delar, vilket slutade med analsex, och den andra gången jag tänkte på var… – ja, vad fasen var det nu igen då? Jo, jag band henne som ett kryss i sängen, och körde med dammvippa… Just ja, sen höll jag ju på med ridpiska, slog på bröstvårtor och klitoris, så hon kom av både och! Det var häftigt! Och jag hade lärt mig lite nya mus-grepp på en instruktionsvideo på nätet, inte alls dumt… :-)Och sexa mer… Ja, om några dagar blir det väl nåt igen, får vi hoppas. 🙂

 13. oooh det där lät trevligt! vill man ju gärna höra mer om när man är en sådan nymfo som jag ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s