Hur det gick (varning: sex)

Jag skrev ett tag sen att Anna hade fått ett mail:

Min kära!

Ikväll tänkte jag att du skulle slippa ifrån matlagningen helt.

När vi kommer hem byter du om till lättare klädsel, när jag gör en drink. Sen gör jag maten.

Din uppgift när jag håller på med maten blir i stället att först få mig, och sedan hålla mig, hård.

Jag älskar dig!

Din H

Det var då dags, snart ett par vackor sen. Anna bytte om till sitt fina röda nattlinne, och vita stayups. Så fin, så läcker! Jag pysslade i köket. Det var lättlagad mat, minns inte ens vad. Men ett par kokande kastruller på spisen, och lite sallad, typ.

För att hjälpa Anna på traven lite grann tog vi av mig mina byxor och kalsonger. Anna ställde sig bakom mig och smekte mig under tiden jag skar sallad och tog fram porslin. Jag pysslade, och blev hård, Anna smekte och runkade, och tryckte sig mot mig, så jag kände hennes mjuka kropp och härliga bröst mot min rygg.

Efter ett tag ställde vi en stol mot diskbänken, och Anna satte sig på den. Jag stod lite bredvid, en bit ut från diskbänken och fortsatte med maten, under tiden som Anna sög mig. Åh, så otroligt härligt, och upphetsande. Jag fortsatte med mina bestyr, och Anna sög och smekte mig, slickade runt runt, up och ned, sög in igen. Ibland sög hon in mig långt ner i halsen, och tryckte in mig i sin mun med en hand på min bak.

Jag var tvungen att avbryta mitt salladsskärande lite nu och då för att inte få med ett finger i salladen också, men fortsatte att göra klart, under tiden Anna fortsatte suga. Till slut avbröt hon, och visade att jag skulle sätta mig. Jag satte mig med ryggen mot diskbänken, och Anna vände sig om så hon stod mot mig, och så satte hon sig i mitt knä, och förde in min styva lem i hennes blöta inre.

Jag gled in hur lätt som helst, som vanligt fungerade att suga mig alldeles utmärkt som förspel även för henne (något jag aldrig hade trott ett antal år sen – man lär så länge man lever). Anna började rida mig upp och ned, jag smekte hennes bröst utanpå nattlinnet, och klämde hennes bröstvårtor, under tiden vi kysstes hett.

Efter inte många sekunder alls kände jag hur Annas mus började klämma om mig mer och mer, och efter ytterligare en stund kom hon i en första orgasm. Hon ökade takten i ridandet, jag gled med mina händer innanför nattlinnet, och Anna kom ytterligare 2-3 gånger. Det är så underbart att hon kan komma såhär, helt utan annan stimulans (något jag heller inte trott var möjligt för några år sen).

Efter sammanlagt kanske 2-3 minuter så var maten på spisen klar, och vi avbröt vårt älskande. Annas uppdrag var slutfört. 🙂  Stolens sittdyna hade blivit våt, för Anna hade fått en eller fler fontänisar, som brukligt i den ställningen. Vi åt maten utan att klä på oss något mer, och efter maten fortsatte vi där vi var, fast i sängen denna gång.

Mmm, saknar min Anna! Älskar min Anna!

/Hasse

Annonser

12 svar till “Hur det gick (varning: sex)

 1. Tack Hasse!och att glida in hos er har ju alltid varit ett nöje… Och mer av den varan som du och din Anna gillar det ska det väl bli även hos mig framöver!Ha det bra!

 2. Mmm härlig läsning ..som alltid! Måste säga att bilderna på tjejerna var läckra..eller vad tycker du kalle anka? ha,ha…

 3. mmmmm ljuvligt som alltid!! åååh nu är man sugen igen! *suck*Kram till er båda!!!

 4. mm, visst är det läckert! Att man faktiskt kan ”lära” sånt… Tror det flesta har förmågan men tyvärr är det ju alltför mycket hämningar som sitter i vägen för de flesta

  • Ja, hämningar är nog ivägen, helt klart. Osäkerhet. Och jag har varit inne på det förut, tex att karln visar/säger att hon är ”fet o dum”, hur sexig o hämningslös blir hon då? Och sånt finns ju sen i alla nivåer, tex killar som känner sig nedvärderade av att hon smeker sig själv, eller vill ha med en leksak, och tycker att ”Det ska inte behövas!”. Nä, man behöver ingen bil heller, det går att cykla. Men man kommer fram fan så mycket fortare med bil…

 5. Det är bara en av fyra kvinnor som kan komma utan klitorisstimulans han man sett i forskning, så det handlar nog oftast inte alls om hämningar…

  • Nu tror jag inte jag skrev något om hämningar i samband med detta. Anna hade i princip aldrig fått orgasm över huvud taget tillsammans med någon kille – eller make – innan vi träffades. Så om hon hade fått frågan om hon kunde få orgasm utan klitorisstimulering förr, hade hon nog mest undrat över vad i hela fridens namn de menade. Hon var nog inte hämmad då heller, men det fattades något i alla fall.Och jag undrar vad dessa undersökningar egentligen säger. Säger de att 75% (i så fall) av alla kvinnor är skapta på ett annat sätt, och aldrig kommer kunna få sådana orgasmer? Eller säger de att 75% inte upplevt det – hittills?Jag tror faktiskt mest på det senare alternativet. Men med min egen personliga statistik skulle resultatet vara att 90% inte kan få det. 🙂

  • Jaha, joho – vi hade visst nämnt hämningar i kommentarerna. Ja, jag är nog benägen att tro som Jumper, att de flesta – eller i alla fall många fler än de som vet om det – har förmågan. Sen vad som saknas för att ”uppnå” det, det kan man ju fundera över.

 6. Gud, nu blev jag hungrig…(Vi länkar till er. Hoppas det är okej?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s