Snart är året slut (varning: sex)

Jaha, så var 2008 snart slut. Vad har hänt under detta år, då, tro? När jag tittar tillbaka på årets första inlägg, så klagade jag redan då på att det var inläggstorka här, och att det kändes som om jag bara upprepade mig! Ett år, och inget nytt, kan man känna.

Jag kan i alla fall se att jag har 14 bibliotek på mitt ”hemliga” USB-minne, med sådär 250 vackra foton på Anna. 🙂

Liten sammanfattning från de bilderna, som i alla fall är trevlig för mig (hur kul det är för någon annan kan ju iofs diskuteras – men det är fritt att låta bli att läsa):

Jan: dildo, bakbunden. Dildo fastsatt med rep som vibrerar mot klitoris, smisk stående mot köksbord, två dildosar, analsex, klädnypor på klitoris och bröstvårtor

Feb: Ny bröstvårtssug, händer bundna mot anklar med tejp och diverse pluggar på rygg, nyköpt ägg

April: Fisting

Maj: dildo + analplugg, vita stayups, bröstbondage

Augusti: bröstvårtssug på klitoris, bunden med armar mot fötter stående på knä, egengjorda trä-dildosar i båda hålen, nyinköpt TENS-apparat vid bröstvårtor och mus.

Sep: en massa sugbilder, ridpiska,

Okt: bunden med armar över huvudet, klädnypor i bröstvårtorna med rep upp i taket, ridpiska mot bröst och mus, nyinköpt halsband, TENS-apparat både inne och ute på promenad, Anna leker med min hemgjorda grova dildo, sugbilder, Anna rider min hemgjorda planka med dildo samtidigt som hon har TENS-apparaten kopplad till brösten och suger mig, Anna smeker sig själv efter att hon nått stadiet ”Jag kan inte få nog!”, trots att jag (Hasse) inte pallar mer. 🙂  Filmat analsex.

Dec: bröstvårtssugen där den funkar bäst – på klitoris – med händerna bundna över huvudet

Några av dessa scener på fotografierna har jag redan berättat om här på bloggen. Åh, jag skulle vilja dela med mig av alla dessa bilder, och visa upp min vackra Anna för världen – men det är nog ingen lysande idé. Det får räcka som det är nu, att det (kanske) publiceras något nytt kort då och då.

Nu är det iaf nyår snart. Anna och jag kommer vara tillsammans. Annas klädsel på nyårsafton är spikad: klänning och stayups. Mmmmm…. Mycket sex hoppas jag på. Och mycket bara ligga nakna och mysa, och lyssna på musik.

Ett gott nytt år till alla läsare, kända som okända! Hoppas 2009 blir ett bra år!

/Hasse

Annonser

8 svar till “Snart är året slut (varning: sex)

  1. Gott Nytt År tilldig och Anna!

  2. Gott nytt år godingar!!!!!!Pussar till er båda!

  3. Låter som en ljuvlig plan för nyårsafton…Lockande!Önskar er ett gott slut och ett underbart 2009 tillsammans.Kramar//CurlySue

  4. Du har haft en innehållsrikt år och det är svårt att överklassa det…men jag tycker du ska hålla samma tempo…inte över eller under utan bara vara dig själv liksom…Gott Nytt År!

    • Nä, inte ser jag det som någon sorts tävling, inte alls, jag gör det jag vill, liksom. Jag har gjort så många olika varianter på tex bindningar, som jag inte ännu gjort en andra gång, men som absolut går att upprepa – så det finns att göra. Det är bara skrivandet på bloggen som känns som upprepningar, tack och lov. 🙂

  5. mm, som alltid lika härligt att läsa, vi tycks ju dela ”smak” då det gäller inriktning på våra lekar, hehe ;)Och exakt så, som du beskriver med bilderna tänker jag med, skulle vilja visa alla hur sexig min S är när jag ”tar hand” om henne. Men här på AB-bloggen… Nja, kanske inte så lysande idé…Gott Nytt!

  6. Gott Nytt År på er båda!Hoppas ni får ett lika händelserikt och SKÖÖÖÖNT år 2009 🙂

  7. Sagt det förut….säger det igen: Ni har ett underbart sexliv!!!!! Härligt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s