Recension ring-plugg (varning: sex)

Jag skriver ju då och då om vilka leksaker vi använder oss av, och tänkte nu att jag kunde ju lämna lite recensioner på några av dem.

Jag börjar med en liten butt-plugg.

QuickSlip.jpg

Denna plugg är riktigt bra. Den är lite mjuk, har en aningen sträv yta, men det är inget som märks när man använder den. Den är tillräckligt liten för att vem som helst utan någon ”uppvärmning” ska kunna ta emot den. 22mm som tjockast, 10 cm lång.

I och med att den har en ring i änden, åker den inte in för långt, plus att det är lätt att hålla i ringen för att föra pluggen ut och in. Den är liten nog, och något avsmalnad på slutet, för att den ska vara lätt att hålla kvar om man går/står, och ringen är inte större än att det går bra att sitta med pluggen i. Ringen ger också lite sensationer då den trycks in mot anus (tex om man sitter eller om min mage trycker in den längre om vi kör doggy), eftersom den trycker på en lite större yta då.

Ja, en bra liten grej, som vi använder rätt ofta, oftast jag, när jag tar Anna bakifrån. I affärer kallas den nu ofta ”Key to your butt”, har jag sett.

/Hasse

10 svar till “Recension ring-plugg (varning: sex)

 1. Jadu nåt sånt kanske man skulle införskaffa alltså. Gäller bara att hitta någon först att använda dem med. Blir inte direkt att man tar fram leksaker med en one night stand 😛 Men nu kanske så…

 2. Herr o Fru Svensson

  Det där låter ju trevligt, vår har en liten vibrator i sig och det är ju heller inte helt fel. //Herr S

  • Vi har också en med vibrator, och det är verkligen inte fel för någon av oss. Den vill dock inte sitta kvar utan hjälp.

 3. Herr o Fru Svensson

  Fick genast påbackning av Fru S. Glömde ju att skriva att det känns riktigt skönt för mig när hon har den i sig och jag tar henne i musen. Vibrerar skönt där också.//Herr S

 4. ja leksaker till det lilla är verkligen trevligt!Kram!

  • Ja, jag tror det finns väldigt många som – om de kom över spärren att ”där ska man inte vara” – kunde öka på sin njutning mycket med denna typ av leksak. Man måste ju verkligen inte köra ”hela vägen” där bak, ett litet finger kan ju göra underverk.

 5. Ja, en sån där kan vara riktigt trevlig… 😉

 6. *nickar*Precis som du säger här ovan: det måste ju inte vara staken-i-baken, en liten skön leksak, ett halt finger som leker, inuti eller bara utanpå.. det kan vara väldigt skönt och som en extra krydda.Och som sagt: openminded skadar aldrig! Det är ju njutningen som är i centrum.. varför låta sig hindras av gamla fördomar? Då riskerar man ju missa en massa njutning…

  • Fast det är nog inte bara fördomar det handlar om. Jag vet själv att jag hade jäkligt svårt för bara tanken att stoppa in ett finger där bak vare sig på mig själv eller på någon annan bara för några år sen. Och inte för att man ”inte ska”, eller för nån bögnoja eller så, utan bara av ren och skär äckelkänsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s