Första gången 16: inte de vanliga

Jag fortsätter i min serie om vad Anna och jag upplevt inom sex, men inte hade upplevt innan vi träffade varandra.

Innan jag träffade Anna hade jag inte hört talas om att kvinnor kunde få orgasmer på nåt annat sätt än ”det vanliga”, genom stimulering av klitoris. Eller, jo, jag hade läst om G-punkten, men jag var rätt osäker på vad jag skulle tro om det.

Och så träffade jag Anna. Det blev ju ganska snart fastställt att hon fick orgasmer bara av samlag. Dels om hon först fått orgasmer av klitoris-stimulering, men också helt utan. Och vi upptäckte G-punkten, och lärde oss att jag kan ge henne en G-punktsorgasm på kanske 30 sekunder från noll, om jag så skulle vilja. ”Forced orgasm” brukar man ju säga på porr-siter, och det kan man ju kalla det – jag tror att Anna oftast inte skulle kunna stå emot, även om hon försökte.

Sen upptäckte vi ju att Anna kan få orgasmer enbart genom stimulering av bröstvårtorna. Det kom av att vi låg så mycket under täcket och bara pratade, och småpillade på varandra, och jag smekte Annas bröstvårtor på olika sätt, klämde, vred, drog, snuddade, om vartannat. Tills hon kom! Jaha, ja – där ser man.

Vid samlag insåg vi så småningom att det förutom G-punkten (som ju sitter inte så långt in), finns andra punkter inne i Anna. Långt därinne, om vi verkligen trycker oss mot varandra, så finns en punkt, som jag nätt och jämt når med de centimetrar jag är utrustad med. Men när jag når, då räcker det att vi gungar en liten stund mot varandra, så kommer Anna. Lite annorlunda mot annars, kortare, byggs upp på ett annat sätt än annars, med att hon håller andan rätt länge innan hon kommer.

Ja, och ytterligare senare började vi med analsex. Och lärde oss att det nog är det som ger henne de starkaste orgasmerna. Och att det är då hon blir som vildast, det är då som hon inte får nog, stönar kontinuerligt, kommer, sprutar. Helt fantastiskt – och helt i linje med vad jag läst på andra forum (tex på Passagen för länge sen), och vad jag själv kunnat ana på porrfilmer. Där tjejerna stönar lite tillgjort och ser ointresserade ut – tills de blir tagna i baken, eller ännu mer när de blir tagna i båda hålen, DP. Då släpper den där påklistrade minen, ögonen spärras upp, de börjar stöna mer okontrollerat, och blir mer vilda. Roligt att se. Alla de är väl inte heller äkta, men jag skulle nog vilja påstå att man kan se skillnaden ibland.

Ja, så det var vad jag tänkte ta upp. Många verkar ha inställningen att allt utom klitoris-orgasmer är bluff, eller att alla dessa olika orgasmer egentligen är klitoris-orgasmer. De har fel! Tveklöst fel. Det är så stor skillnad i dessa orgasmer, hur de byggs upp, och hur de blir, så de är tveklöst framkallade på olika sätt. De hänger väl kanske ofta ihop med klitoris och bäckenbotten-muskulaturen, så långt är jag med. Men de är inte av samma sort. Och – bröstvårtorna sitter inte ihop med klitoris! Och inte nacken, som tydligen kan ge orgasmer, eller den punkt på ryggraden som ska finnas, som jag aldrig hittat.

/Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s