Ganska nöjd

Jag sitter ibland – som jag nämt förr – och sparar ner fina bilder. Mest på tjejer som flashar utomhus, och bondagebilder, men även bilder som det är nåt extra med, på par eller tjejer.

Sen – nån gång då och då, kanske varannan eller var tredje gång vi ses – tar Anna och jag och tittar på dessa bilder tillsammans. Som trevlig inspirationskälla.

Flash-bilderna väcker nog tankar hos oss båda – även om det hittills knappt förekommit naket utomhus alls på det viset för oss. Eggande i alla fall.

Bondagebilderna, där tänker Anna på hur det skulle kännas, hur det är gjort, hur repen och bröstklämmor sitter ihop med varandra osv – och jag tänker på om det vore möjligt att genomföra, kanske i alla fall delvis. Och vi diskuterar ”Det där såg läckert ut” och ”Hmm – sådär går ju inte att sitta ihop många minuter…”.

Och vackra eller läckra bilder på tjejer eller par – ja, de är trivsamma att titta på, bara.

Sen har vi sex. 🙂

Men, dit jag skulle komma, är att sen rensar jag mitt ”Nya bilder”-bibliotek, genom att flytta iväg bilderna till olika bibliotek. Div, Spanking, Bondage, Ute, Flash, Div_par osv, så att jag kan spara nya bilder. Och sen växer dessa bibliotek till rätt många bilder, efter ett antal år. Och ibland tittar vi på dessa bibliotek också, och slås av att många av bilderna är liksom lite intetsägande. De var kul att se en gång, men det räcker.

Så, igår tog jag mig an uppgiften! Jag rensade bort massor med flash/ute-bilder, massor med diverse-bilder, flyttade in alla svartvita foton från en mapp till de andra kategorierna – efter att först ha tagit bort de tråkiga bilderna – osv. Otroligt skönt! Helt oviktigt egentligen, men det roliga är ju att dessa mappar med bilder är mycker mer värda nu, när det är färre bilder där. Det är som en användare på Flickr som jag tittade på häromdagen, han hade 21000 bilder! Vilket fick till följd att jag inte tittade på någon av dem – utom den som gjorde att jag hamnade där från början, som någon annan hade bland sina favoriter.

Jag gillar bilder. De ger inspiration, som sagt. Jag gillar bilder på vanliga tjejer och kvinnor, som går ut iklädda en kappa och stövlar, och inget mer än stayups under, och ser håller upp kappan för kameran. Eller bilder på kvinnor på flyplatser, där de sitter och läser en tidning och särar sina ben, och visar att de inte har några trosor under kjolen. Det finns många såna bilder på nätet – man undrar lite hur vanligt det är. Det är trevligt att tänka tanken att det är ganska vanligt. Men det är det väl inte.   🙂

/Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s