Första gången 17: fotografera och filma

Nästa inlägg i serien om sånt vi aldrig gjort tillsammans med andra, avseende sex, handlar om att fotografera och filma.

Om Anna fick bestämma så skulle jag väl aldrig hiva fram kameran, vare sig vi har sex eller annars. Men det får hon inte. 🙂

Nån gång ibland kommer kameran fram, och någon gång ibland blir det bilder jag sparar av det, och ännu mer sällan filmar jag något som sparas. Trots att det sker så sällan har jag i stil med tusen såna bilder – mest på Anna, då.

Jag hade i ett tidigt blogg-skede tanken på att ha bilder med i mina berättelser. Detta försvårades av AB-regler, av att Anna inte ville visa så mycket av sig, och av att det skulle blivit en hel del redigerande för att maskera bort möbler och tapeter osv. I stället la jag ju upp en del foton på Flickr. Även där blev det ett urval, och en hel del editerande. Sen tog Flickr bort kontot en dag, så nu finns inte så många kort där som förr, men några: http://www.flickr.com/photos/54923513@N04/.

Även om jag (eller vi) inte tittar så jättemycket på dessa bilder och filmer, så sker det ibland. Jag älskar Anna, jag älskar att se Anna, jag älskar Annas kropp, jag älskar att se Annas kropp. Och jag gillar att tänka på sex, och jag saknar Anna rätt mycket, eftersom vi inte bor ihop. Jag gillar också att fotografera, så alltihop detta gör att jag tycker om att ha, och ta, kort och filmer med henne och oss på.

/Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s