Silikonbröst

Jag gillar (föga förvånande) nakna kvinnokroppar. De allra flesta är fina. Och jag sitter ibland och tittar runt lite på foton på tex Flickr. Jag vet inte, det är en sorts avkoppling för mig. Vissa speciella bilder sparar jag tillfälligt, och så tittar Anna och jag på dem tillsammans, och inspireras.

Men – detta med silisar. Alltså visst, jag vet att det finns de (tex en f.d. AB-bloggare) som är alldeles platta och opererar in väl avvägda kuddar, och blir jättefina, alla nöjda. Men, alla de andra då? De som får stora handbollar (eller basketbollar) utanpå kroppen, eller även de som inte alls får/gör så stora… Näe, jag gillar det inte, jag tycker att det ganska ofta förstör hela bilden, hela alltet.

Som tex denna bild, den är ju jättefin, liksom – men inte ser brösten normala ut? Kvinnan i fråga är inte 18 år, utan snarare 45. Visst, jag kan inte svära på att det är silisar, men hur som helst tycker jag inte det är snyggt.

/Hasse

6 svar till “Silikonbröst

 1. Det här är en av orsakerna till att jag är lite fundersam på om jag själv ska göra en operation. Jag vill däremot förminska brösten men hur gärna jag än vill så passar det inte med toppiga, nyfikna tonårsbröst på mig och läkare lämnar ogärna kvar lite hud så att det blir naturligt ”fall” på dem.

  Så ja, jag håller med. Det är fult när det inte ser liiiitee naturligt ut iallafall.

  • De som vill förminska förstår jag verkligen, om de har problem. Men jaha, det är så alltså, att det är svårt att bara få dem mindre, men med naturligt fall? Jag trodde det mer handlade om att tjejer som opererar sig (till större) _vill_ få de där bollarna. Det känns ju lite märkligt att det skulle vara så svårt…

   Men vad vet jag. Men jag har iaf sett exempel på jättefina, fortfarande rätt små (i förhållande till handbollar), opererade bröst. Som gjorts större, då.

 2. Bilden är väldigt fin men som du skriver så är inte brösten normala… Jag skulle gissa att det är silisar men är inte säker…tycker nog dom har för mycket ”bollformat” för att vara äkta…

  • Ja, och för mig blir det så att fotot kan vara hur fint som helst, kvinnan hur snygg som helst – men jag tycker ändå inte det är fint. Jag kan inte hjälpa det, tycker så bara.

 3. Jag har många gånger funderat på att förstora mina bröst, men när jag väl hade pengar och chansen så blev jag lite skrajsen. Vill jag verkligen detta? Tänk om känsligheten försvinner i dom, och om det ev. blir misslyckat etc. Så här sitter jag med mina känsliga B-kupor och är ganska nöjd ändå.
  Kramar från en fd. bloggare på AB // bbe

 4. Jag gillar stora bröst. Och jag har varit ihop med tjejer med nästan inga bröst alls, och älskat både tjejerna och deras bröst. Det är nog så det funkar för flertalet män, tror jag.

  Välkommen igen, bbe, jag minns dig väl! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s