Älskar att somna intill

Jag älskar att somna intill min Anna! Jag ligger på rygg med min vänstra arm under Annas hals. Anna ligger på sidan, vänd mot mig, med sin kind mot min axel, och sin panna mot min kind. Jag somnar oftast ganska snabbt, men om jag har riktig tur somnar Anna före mig. Jag känner då hur hennes andning blir djupare och djupare, och hur det börjar rycka i henne, i ett ben, i en hand. En och annan suck kommer från henne, och hon somnar in. Så underbart är det att ha henne intill sig, och att sen själv somna in, så jag blir alldeles rörd av att tänka på det! Min underbara Anna!

/Hasse

15 svar till “Älskar att somna intill

 1. Awwww… tänk om man någonsin skulle få känna så… 🙂

 2. Härlig känsla det där =) min make fiser sig till sömns hahaha, nej skojar lite bara =) / Gloria

 3. Glömde min egen länk = )haha

 4. Det är underbart att somna nära den man älskar. Just den känslan är den jag saknar mest nu när jag och Fru S är särbo.

 5. Åh. Det är den här typen av inlägg som gjorde att jag fastnade för er blogg första gången. Varma, kärleksfulla och ändå vet jag (då jag läst lite mer) att det finns en mycket stark sexuell underton & känsla.
  Låter som ett underbart förhållande.

  • Vårt förhållande är verkligen sådär som man önskar alla hade det. Vi förstår varandra utan så många ord, läser av varandra, tycker ganska lika om det mesta, resonerar på liknande sätt. Och vi älskar varandra, och vi pratar mycket med varandra så vi vet hur den andra tänker och vi förklarar hur vi själva tänker. Och vi visar vår kärlek så att vi tror och litar på varandra – vilket är en förutsättning för ett särbo-förhållande som vårt.

 6. Hur långt ifrån varandra bor ni?

  • Jaa, sisådär 30 mil.

   • Åh. Huvva. Det är en bit. Men jag antar att det härliga med det är att när man väl träffas är det fullt fokus och få distraktioner?

    • Precis så. När vi träffas, då är det (så gott det går) oss det handlar om. Då gör vi allt tillsammans, vi sitter nära varandra jämt, och vi har sex även om vi i ”ett normalt förhållande” hade varit alldeles för trötta för det, osv.

     Men det är ju inte så att man åker över till henne över dagen när man är lite sugen, precis.

 7. Härligt!!!! Varför inte flytta ihop? 🙂 / tjejen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s