Svårt göra bra p-rullar

Detta inlägg handlar om sex.

Vi såg på en film i helgen, Anna och jag. Det var en film med dom/sub, där en kvinna kom till en man för att få bli dominerad, ungefär. De pratade lite först, och sen satte han igång, han körde på i munnen på henne, han smiskade och slog en del, han band henne, han körde på henne i största allmänhet, lekte med vibratorer på henne osv. 

Vi konstaterade att filmen var ganska okej, för att vara en sån film. Och funderade på, att det kan verkligen inte vara så lätt att få till en bra sån här film.

För redan i verkliga livet är det ju en del spel. Vi kör inte så hårt sådär, men man kan ju tänka sig ett vanligt förhållande, där mannen (säger vi) mer eller mindre plötsligt ”tvingar sig på”, utnyttjar, beordrar, kanske beter sig rätt illa egentligen, halvskriker ”tyst!”, eller tvingar den andra att räkna piskslag högt, eller vad det nu kan vara. Man går in i sina roller roller ett tag.

Och då på film, som den vi såg, där man vet att de är porrskådisar och sannolikt den senaste månaden haft mer sex än vad medelsvensson har på ett år, de vet precis vad som kommer hända osv – men så ska hon vara lite tveksam kanske, inte vilja ta honom i munnen på en gång, försöka komma loss från repen, och vad det nu kan vara. Och detta ska kännas åtminstone så trovärdigt att det inte stör handlingen. Näe, kan inte vara lätt, verkligen inte!

Innan vi såg denna film, tittade vi igenom ett bibliotek med bilder som jag hade sparat från webben. Många bilder på kvinnor som flashar ute på stan eller i skogar, en del BDSM-bilder, och en del bara vackra erotiska bilder. Vi hade inget på oss på underkroppen, satt bredvid varandra i soffan, Anna satt o smekte mig hård under tiden vi tittade. De vackra bilderna, och alla flash-bilder tittade vi på nån sekund eller två, BDSM-bilderna studerade vi mer noggrannt, för att se hur olika saker var gjorda, hur de var bundna, hur rep och snören gick kors och tvärs.

Just när man sitter bredvid varandra är det lite svårt för mig att komma åt Anna på nåt bra sätt, så när vi sen satte på filmen jag pratade om här uppe, satte jag mig bakom Anna i stället. Hon kunde fortfarande smeka min hårda lem bakom sin rygg, och jag kunde smeka henne. Jag älskar att sitta sådär bakom henne och ha båda mina armar runt hennes kropp. Kunna smeka hennes bröst, klämma och dra i bröstvårtorna, och kunna med båda händerna smeka hennes mus, hennes klitoris.

Vi tittade på filmen, och smekte. Mina händer växlade mellan bröst och sköte, och smekte stundtals hennes klitoris sakta, sakta. Men vänster hand tog jag tag runt klitoris och drog huden åt sidorna, för att verkligen blottlägga den, och få den att stå ut, och med höger han smekte jag den hårda knoppen sakta, sakta. Runt runt, eller nerifrån och upp. Så härligt att smeka så, och se på en film under tiden, känna hur den växer, hur Anna vibrerar…

Efter ett tag sa jag åt Anna att resa sig, och jag böjde mig fram till en påse med leksaker, som vi hade till hands sen gången innan vi hade sex, och tog fram en dildo. Jag satte mig igen i soffan, och innan Anna satte sig igen förde jag in dildon i henne. Hon satte sig tillrätta framför mig, och vi fortsatte där vi slutade. Jag smekte hennes bröst, klämde och drog i bröstvårtorna under nattlinnet hon hade på sig, men började sen koncentrera mig på hennes sköte igen. Anna särade på benen, la sina fötter frampå mina smalben, så jag kunde sära hennes ben med hjälp av mina. Jag nådde änden på dildon med min vänstra hand, och Annas klitoris med min högra, och mest tryckte på dildon inåt, rytmiskt, under tiden jag smekte klitoris med höger hand. Efter en stund märkte jag att Anna kom igång mer o mer, och jag tog tag i dildon och kunde börja röra den lite in o ut, när Anna lutade sig lite bakåt mot mig, in och ut, fortare och fortare, under tiden jag smekte hennes klitoris snabbare och hårdare, tills hon kom i en lång utdragen orgasm.

Dags att klä av oss, tyckte vi, och tog av oss nakna och la oss ner. Jag ställde mig på knä till höger om Annas huvud, och hon tog mig i munnen, samtidigt som jag knullade henne med dildon med höger hand, och smekte hennes bröst med vänster. Anna kom ytterligare ett par gånger i sprutande orgasmer, innan jag drog ut dildon och ersatte den med äkta vara.

En ”ställning” vi lärt oss de senare åren, är missionären, men att jag är helt rak i kroppen, står på raka armar, och det enda som nuddar varandra är min kuk inne i henne. Jag vet inte vad som händer exakt, men jag träffar bra punkter i henne, och hon kommer lätt av det. Sen växlar vi med att jag går ner på knä och sätter mina armveck i hennes knäveck (fortfarande i ”missionären”, liksom), då jag kommer in djupare. Sakta djupa drag, blandat med rasande snabba, och när jag har det lite för skönt, sakta djupa igen. Det är så otroligt skönt, vi ser varandra i ögonen hela tiden, utom några sekunder då och då när Anna kommer.

Jag växlade sådär fram och tillbaka i olika varianter av missionären kanske 5-10 minuter, tills jag bestämde mig för att inte hålla tillbaks längre, utan gjorde vad jag kunde för att min egen orgasm skulle bli så bra som möjligt, och sprutade sen i hennes kramande mus, under tiden Anna smekte mig över kroppen, över ryggen, över bröstvårtorna, och stönade med mig i orgasmen. Ahh, så härligt det är, att älska med varandra!

/Hasse

3 svar till “Svårt göra bra p-rullar

 1. Åh! Så glad att du skriver igen!
  Beskrivningarna är som vanligt helt ljuvliga.
  Och dessutom, intressanta funderingar om det där med film.
  Vet du, jag tittar på så extremt lite porr, och har aldrig sett något sånt som du beskriver. Och just det du beskriver är en av anledningarna. Jag blir kåt av sånt som är på riktigt. Helst av allt när jag vet hur de inblandade tänker/tänkte. Spelet mellan dom/sub är för mig för personligt och nyansartat för att jag skulle kunna ta till mig det på film. För det handlar ju om små nyanser, små beslut, en dynamik som jag vill se/uppleva.

  Men ändå. Det låter så härligt med soffan. Hur ni leker.
  Tack för att du delar!

  • När vi ser på film, eller bilder, eller läser, då ”översätter” vi liksom det vi ser till vår värld. Det som är ”för” hårt, filtrerar vi kanske bort, och det som skulle funka suger vi in mer. Och vi tänker oss nog båda oss själva i situationen vi ser osv. Och även om vi inte gör det, så är det ju så med film att det kan vara kul att se även om det inte är helt naturtroget, säg som en Bond-film. Och är det naket osv, så nog startar det upp lite hormoner och puls, även om man inte ens tycker det är så jättebra. 🙂

 2. Reblogged this on Vild & vanilj and commented:
  Jag vill inte att NÅGON av er missar det här inlägget.
  Har sagt det förut och säger det igen: en fantastisk blogg. Jag älskar språket, värmen, sexet, den typen av förhållande som beskrivs.
  En lycklig kvinna som har en man som både kan göra allt det där, och dessutom beskriva det så talangfullt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s