Gamla AB-bloggare

Jag saknar en hel del gamla bloggare från Aftonbladet-tiden, och tänker ibland på dem, om de läser här alls, hur de mår. Det är ju sex-bloggare av olika slag, men med många inlägg och kommentarer under lång tid, som det var där, då lär man ju känna varandra bra mycket mer. Mer än vad väldigt många tror, gissar jag.

C4athy – hur har det gått med Klippan? Hur mår du själv? Du som engagerade så många, och även mig.

Trust, vår lilla virvelvind på AB, min största kommenterare – hur är det med sexet nuförtiden? Och med dig, hundar och allt?

Anam Cara – saknar dina kommentarer och inlägg väldigt mycket! Det kändes som om ni började tappa bort varandra efter att ni flyttade ihop, undrar ofta hur det är med dig.

TheHustru (mm) – hur mår du nuförtiden? Har du stadgat dig, har ni gått olika vägar, lever du livet?

Herr Svensson – dök ju upp igen, och försvann. Hur går det med allt?

Fjun, som slutat skriva helt – har ni nåt spännande utesex nuförtiden?

aurum – hur är det med dig, och ditt hårda sex?

Tremendous – läser du något här alls? Det var väldigt trevligt när du var här/där på AB.

Fideli – undrar ofta hur det gått för dig.

Marion O – hur gick det med ditt/ert distansförhållande?

Mr M – träffas ni fortfarande? På samma sätt som ”då”?

Kaprifol – bloggar antagligen(?) någonstans… Mår antagligen bra, har jag en känsla av. Saknar språket – och kommentarerna och resten.

MaybeLove – ja, jag vet ju en del, men undrar mer.

Supergittan – en av de mer udda (men bättre) bloggarna, som jag tappat bort (om du nu bloggar fortfarande). Vilket land bor du i nu? Hur mår dvärgarna, och Pecka?

…och många fler från riktigt länge tillbaks, på TheOldDog-tiden…

/Hasse

19 svar till “Gamla AB-bloggare

 1. Helt otroligt 🙂 Efter att i massor av månader inte ens tänkt på mitt gamla liv som C4 får jag plötsligen för mig att googla mitt alias – så ramlar jag in här och hittar ett alldeles nyskrivet inlägg där jag är omnämnd!
  Massor har hänt, alldeles för mycket för att skriva i en kommentar… Men så mycket kan jag säga att Klippan inte längre är en del av mitt liv på något enda sätt. Hörde för ett tag sedan att han väntar på transplantation, och jag hoppas allt går bra.
  Själv är jag lycklig – en härlig känsla 🙂
  Stor kram till er båda – jag måste ta mig tid att läsa mer här…. och leta i gömmorna om det finns fler gamla AB-bloggare som fortfarande är aktiva.
  C4athy

  • Oj, vad roligt att höra av dig! Och vad roligt att du är lycklig! Vilken härlig fredags-present! 😀

   En del bloggare finns kvar, några under nya alias. Men väldigt få skriver om sex. Jag saknar verkligen AB-tiden, det var så många som engagerade sig i varandra.

   Kram!
   Hasse

 2. Tack för kramen, och det snabba svaret 🙂
  Lycka är lyx, något man inte kan ta för givet – men när man hittar den, då vill man bara frossa och gotta sig i den hela tiden 🙂
  Och jag gottar mig!
  Mer fredagskramar! C4

 3. Kaprifol/BobbieB

  Vad fint att du har det bra, C4athy! Du kommer tillbaka till mig i tankarna emellanåt.

  Kaprifol blev Bobbie B och bloggade vidare så länge AB-bloggen fanns kvar. Hängde med över till WordPress men la ner tämligen omgående.
  Numera har jag Darkside som min ”pub på hörnet”. Och har ett nick som jag nog får behålla livet ut även om det snabbt blev aningen missvisande.

  Jag har det alldeles, alldeles underbart! Efter sju sorger och åtta bekymmer kom jag underfund med mig själv och livet. Den lycka jag känner idag kan ingen ta ifrån mig. Även om det givetvis strular emellanåt nu också. Det är lite sån jag är…

  Jag ska förresten hälsa till Herr S, honom träffar jag emellanåt.

  Kram!

  • Nämen, vad roligt! Blir alldeles glad i hjärtat!
   Jaså, Darkside. Ja, jag är inne där nån gång, Anna lite oftare, men (vi) har inte alls kommit igång där. Läser bara lite. Roligt att höra av dig!
   Kram!

 4. Nej men här var ju jag också omnämnd:) Vad kul!

  Inte så mycket utesex nuförtiden men vi hade faktiskt det i vintras;). En snabbis på vägen hem från jobbet, mot bilen:).

  Saknar Aftonbladets blogg, den kändes mycket roligare och enklare. Saknar alla ”gamla” bloggare som man läste och ”lärde känna”. Kära C4athy och Trust har jag kontakt med via FB, riktigt kul:)

  Kram

  • Nämen hej, vad kul att se dig! Jaså, i vintras! Här var det längre sen än så, september, tror jag. 🙂

   Jo, nog saknar man AB-bloggen, och alla man lärde känna!
   Kram!

 5. Oj vilken tillfällighet!! FIck för mig att läsa här för några dagar sedan och nu har jag möjlighet att skriva… 🙂
  Kul att läsa detta, och kommentarerna. Visst saknar man ”den gamla tiden” på AB! Roligt att några finns kvar i bloggvärlden än i alla fall! 🙂
  I ”Fidelis” liv har det väl faktiskt inte hänt så mycket sedan sist. Kontakten med ”Loverboy” är väldigt sporadisk, har inte setts på 1½ år och ibland blir jag ju sugen på en ny dejt, vet att han inte skulle tveka! Men nej, inte nu efter så lång tid! Mailar gör vi däremot. Det är en väldigt god och nära vän jag inte vill förlora kontakten med! Och vem vet… jag brukar säga att den dagen jag skickar honom en vänförfrågan på Facebook, då kan han vara helt säker på att vi inte kommer att ses ”på det sättet” igen. Och än har jag inte skickat någon vänförfrågan.. 😉

  Försökte logga in på bloggen men antingen är lösenordet fel eller så har det upphört att gälla efter så lång tid… och detsamma gäller nog mailadressen jag hade kopplat till bloggen! En hint om att det är dags att glömma denna tiden för gott antagligen och det är nog lika bra! 😉

  Kram på er!!

  • Vad roligt att höra av dig! 🙂 Ja, det är många saker som har sin tid, utan tvekan. Och andra saker bara fortsätter. Oj, minns så väl när du började skriva – det är några år sen… 🙂

   Kram!
   /Hasse

 6. Jo alltså.
  Jag skulle vilja fråga varför du inte frågar hur det är med mitt sexliv nuförtiden?
  Vill minnas att mina tidigare blogginlägg dröp av ångande sex! Det var mest jag och ångstrykjärnet mitt, och alla minns väl hur jag poserade med strykjärnssladden runt mina fotleder?
  För att inte tala om allt stryk jag gav under lustfyllda former1

 7. Åh jag känner mig hedrad att jag blivit omnämnd! Visste inte att du bloggade på annan adress förrän idag. Jag har fortf blogg kvar på blogspot, men skriver tyvärr alldeles för sporadiskt. Distansförhållandet antar jag du syftar på mitt ex från 2009 😉 Inga andra förhållanden sedan dess. Otroligt dött på sexlivet. Återanvänder mina KK, vilket inte är så spännande. Ibland kan jag verkligen sakna det där riktigt bra sexet. Ärligt talat är det nog det jag saknar mest med mitt ex. Vi hade helt fantastiskt sex och var så synkade. Så kul att experimentera, men lusten är inte den samma utan känslor med i bilden känner jag.

  • Åh, vad roligt att höra av dig! 🙂 Visste inte att du fortsatt blogga. Hur kom det sig att du hittade hit idag då? Här är det rätt sporadiskt med inlägg, känns (sen många år) som om jag redan berättat allt. Men vi har iaf fortfarande bra sex, och är otroligt kära.
   /Hasse

   • Jodå fortsatte direkt och hade länk på ab-bloggen och allt så inte så svårt egentligen =P
    Att jag hittade hit idag var att jag satt och kollade statistik på min blogg och då såg jag olika sökvägar hur folk hamnat på min blogg och då fick jag syn på hasseochanna och tänkte det måste vara du och gick in för att titta. Hur de hamnade hos mig utan att du hade min adress kan jag dock inte svara på 😉
    Jag förstår att det känns svårt att förnya sig. Själv har jag inte heller mkt att skriva eftersom mitt kärleksliv är stendött och sporadiskt svenssonsex med mina kk är knappt upphetsande irl ha ha. Så knappast roligt för någon annan att läsa om det heller

    • Även jag hade länkar hit då. Men det var en lite omtumlande tid, så en del gick väl en förbi.

     Vi hade faktiskt sex utomhus två gånger i helgen, på två olika ställen. Men jag orkar inte skriva nåt inlägg om det.

 8. Och ja AB-bloggen var tider det. Ffa saknar jag feeden till höger där man såg senast publicerade/kommenterade inläggen och kunde halka in på nya bloggar.
  De bloggar jag saknar mest är Trust och TheHustru och ja dig förstås =) TheHustru hade blogg på annat ställe senare. Skilde sig från mannen och började träffa en ungdomskärlek (som tyvärr verkade vara rätt strulig) och ha massa spännande sex. Var kul att läsa när livet vände helt för henne =) Tyvärr forts folk från hennes liv irl att sprida info om hennes blogg trots försök att vara anonym så sedan vet jag inte vad som hände =(

  • Jo, det där känner jag till om TheHustru, jäkla elände med folk som bara vill sabba. Men så där är det när det skrivs om sex, då ”gottar sig” många, allra helst om de listar ut vem som skriver. Märkligt nog. Det finns ju få saker som så många pysslar med som sex.
   /Hasse

 9. Kan bara hålla med dig/er om tiden på AB-bloggen. Det var ett härligt gäng som hade mycket att skriva och berätta om, för inte tala om alla diskussioner och bloggträffar – kul!
  Synd att allt (nästan) runnit ut i sanden, jag tror att FB har en stor skuld till det. Men FB är ju inte alls samma sak….

  • Det blir ju en rundgång. Många som skriver, många som kommenterar, många som svarar, fler tycker det är kul, osv. Och på motsvarande sätt dör det ut.

   AB var ju förstås en väldigt liten bloggportal jämfört med WP, och bara på svenska, då gick det ju att ha de där saknade ”senaste kommentaren” osv ute till höger. På WP skulle det ju rassla därute konstant, man skulle liksom inte hinna läsa det ens.

   FB, jo, det är nog sant. Det är ju lite sådär, det går mode i allt. Jag har sett det på olika diskussionsforum om sex, tex, hur stora som helst några år, sen har de bara dött bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s