Recension av analkrok

Detta inlägg handlar om sex.

IMG_8834Vi har fått en analkrok från BDSM-shoppen

Logga bdsm-shoppen vit s

för att prova och recensera. Vi har inte provat något liknande tidigare, men varit sugna på en sån under rätt lång tid. Vi har tyckt att det på bild sett häftigt ut, men varit lite tveksamma till den verkliga nyttan. Vi har också varit lite oroliga för att den inte skulle passa något vidare bra i Annas lite större rumpa.

Nåja, alla farhågor är nu borta! Kroken har en jättebra form och yta, glider lätt in på plats, och lägger sig snyggt och prydligt mellan skinkorna på Anna. Jag fäste första gången ett rep om den, som jag sen drog till en krok som vi har i taket, så jag kunde hålla Anna på plats när jag smiskade henne på rumpan, och det fungerade väldigt bra.

En stor bonus är att kroken går mycket bra att använda som en G-punktsstav, då den alltså inte är inne i baken på Anna, utan i musen, och då den yttre delen av kroken finurligt nog ligger längs med Annas blygdläppar och upp över klitoris. Så tar man och vickar på den lite, så kulan trycker mot G-punkten, armen går över klitoris, och så kommer Anna. 🙂 Vi har även haft den inne så när jag var inne i Anna, och när jag då stöter mot kulan som ligger mot G-punkten, kommer Anna ännu hårdare än vanligt.

Ytterligare en bonus är att den fungerar som prostata-stimulator på mig, när den förs in år samma håll som när vi har den som G-punktsstav på Anna, dvs med ”pinnen” framåt upp bredvid min pung. Det är inte alls dumt att sitta i soffan med den inne och dra lite i spaken (valfri ”spak”, då 😉  ).

Stål är ju också en klart bra yta när man ska göra ren den efteråt. Ja, vi kan inte annat än vara supernöjda med den här, den har en given plats i vår leksaks-väska (som börjar vara rätt full vid det här laget).

Tack så hemskt mycket för att vi fick denna, BDSM-shoppen!

/Hasse

4 svar till “Recension av analkrok

 1. Ping: Våra favoritleksaker | hasseochanna

 2. Hej!
  Jag läser att ni får väldigt mycket tillbehör från olika ställen för att recensera, hur kommer det sig?

  Jag skulle gärna vilja prova några saker men helst utan att behöva betala hundratals kronor, finns det någon /något man kan vända sig till?

  Tacksam för tips

  • Hej Jonna!

   Jaadu, den här bloggen har ju funnits i ganska många år, och har ett ständigt flöde av läsare, så dessa leverantörer anser väl helt enkelt att det kan löna sig att ”annonsera” här, genom att be oss prova saker. 🙂

   Jag har sett att man skrivit på olika sex-shoppar under åren att de söker bloggare och/eller testare, så du får väl leta och se om du kan hitta någon sådan. Eller blogga om sex i fem år, och sen fråga. 😉

   /Hasse

 3. Ping: Kall dag på stranden | hasseochanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s