Recension av ”paddle” i läder

Detta inlägg handlar om sex.

IMG_8837Vi har fått en ”paddle” (låter rätt knäppt på svenska, paddel) från BDSM-shoppen,

Logga bdsm-shoppen vit s

för att prova och recensera.

Det närmaste vi tidigare kommit är den träpaddel vi en tid sen köpte, också den från BDSM-shoppen, och den tyckte vi ju riktigt bra om. Jo, förresten, länge sen köpte jag nån paddel i läder som var tunt som ett papper, det blev inte nån vidare effekt då.

Jaha, denna paddel är i läder, tjock som bara den, 9 mm, så riktigt stadig och tung. 5 cm bred och 37 cm lång. Jag har som sagt ingen direkt erfarenhet av såna här, men storleken känns riktigt bra. Vore den större är det svårt att hålla kolla på hur den träffar, och vore den mindre så blir det förstås mindre kraft.

Jag började med att prova att slå lite på mig själv, på låret, och på skinkan (med byxor på), och jäklar vad det sved! Men nu är det ju mer Anna som gillar den känslan, så det fick räcka så, jag visste att man fick börja löst. 🙂 När vi väl började prova den slog jag otroligt löst i början, och ändå märktes det på Anna att det sved bra, och skinkorna blev snabbt lite röda. Men som vanligt gick det att öka efter ett tag, och vi slog (!) nytt rekord igen i mängden smisk när vi senast sågs.

Tjaa, denna paddel måste jag väl säga fungerade mycket bra! Lätt att slå med, och lätt att känna ungefär hur hårt det blir (möjligen aningen svårt precis i början, då den sved så dant, men i alla fall mycket lättare än med tex rotting). Och ganska lätt att slå ordentligt hårt med, vilket jag gjorde till slut. Den lät inte fullt så mycket som träpaddeln heller, även om den lät en del. Eftersom den är mjuk, blir det lätt att den yttersta änden snärtar om den kommer utanför den riktiga träffytan, så det får man ha lite koll på. Några små blåmärken fick Anna längst ut åt sidorna på rumpan av det, men det var ingen stort problem.

Ja, väldigt bra var den, helt enkelt! Den tog vårt smiskande till ytterligare en nivå, närmare den att Anna hamnar som i ett rus av härliga smärtvågor som sköljer genom henne. Jag har aldrig slagit henne så hårt och så länge tidigare (och jag skulle heller aldrig ha klarat av att slå som jag nu gjorde för några år sen).

Tack så mycket, BDSM-shoppen, för att vi fick prova denna!

/Hasse

3 svar till “Recension av ”paddle” i läder

 1. Ping: Våra favoritleksaker | hasseochanna

 2. Jag undrar om den är i flera lager. Skulle vata kul att göra en egen, men jag hittar bara 3-3.5mm tjockt narvläder. Jag undrar också hur viktig styvheten är, och funktionen av en paddle jämfört med en flogger. Nybörjare, ja. 😊

  • Den är i flera lager, limmade. Har den inte framför mig nu, men 3 eller fyra lager.

   Styvheten, ja, om den är för tunn blir det ingen effekt – tänk som att slå med ett papper, för att göra en extrem åt det hållet. Det måste finnas tungd, och styvhet. Eller slå med en metallplåt, som extrem åt andra hållet. Vi har provat en del som bara flaxar omkring, helt meningslöst. Denna är väldigt lagom hård, och är lätt att variera med, från väldigt lätta slag (som iaf svider bra), till väldigt hårda (när huden har vant sig).

   En flogger är en helt annan grej. De lösa ändarna snärtar runt allt (ben/rygg) och träffar ju med änden väldigt mycket hårdare än resten av piskan. Samtidigt har man ingen tyngd i en flogger, så man kan inte slå som med en paddel. En paddel slår man ju med som med en handflata rakt ner mot skinkan. Med en flogger måste man liksom slå som örfilar, alternativt snärta med som en våt handduk i duschen. Om man med en flogger slår mot en skinka, säg stående, så kommer floggerns ändar som sagt snärta på andra sidan skinkan, och där göra väldigt mycket mer ont. En flogger slår man gärna med i cirklar, runt, runt, om o om igen – men det är svårt att slå lagom hårt, att få någon bra effekt, tycker jag. Blir mer en utspridd effekt, inte så hård – vilket absolut funkar det också, men på ett annat sätt. Om man slår hårdare gör man illa ”offret” alldeles för lätt, en enstaka frans slår ut och snärtar någonstans.

   Vet inte om du läst det, men av paddeln kan Anna komma, enbart av den, efter en bra stunds smiskande. Det skulle aldrig gå med en flogger, det blir så helt annorlunda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s