Koppling mellan dildo och att vara bög

En man som skrivit på ett sex-forum har hittat en dildo i sin 18-årige sons rum. Och nu undrar pappan om sonen är bög.

Alltså, jag bli alldeles matt! Varför i hela friden gör man överhuvudtaget den kopplingen? Var är logiken? Tror man på fullt allvar att grejen med att vara bög handlar om att man gillar att få en dildo i baken? Vad fasen är en tjej som gillar analsex i så fall? Om en kille gillar ett finger eller en dildo i baken, men tänder på tjejer, är han då bisexuell?

Äh, det är så otroligt dumt (ursäkta!) så jag bli alldeles trött. Så otroligt dumt.

Pappan trodde inte att sonen var bög, för övrigt, för att han inte ”ser bögig ut”. Näe, för det är ju allmänt känt att det är hur lätt som helst att se på en kille om han är bög eller inte. Jag är ledsen, pappan, om du läser detta, men jag tycker det är så fullkomligt urbota dumt. Tror folk i allmänhet att det är så här?

/Hasse

Annonser

5 svar till “Koppling mellan dildo och att vara bög

 1. Ja det är så tabu det här med män och analt och att de skulle vara bögar om de tycker det är skönt med anal stimulering. Jag tror det är många män som aldrig vågar testa detta med en partner pga bögfobi eller om de testat detta inte gärna berättar om det. Har inte de flesta män testat detta på sig själva? Eller iaf nyfiket undrat hur det känns?

  • Ja, jag vet inte. Själv ville jag inte vara nära det området (varken på mig själv eller min partner) överhuvudtaget förr, blev lätt illamående av tanken. Kanske för 12-13 år sen började jag inse att det faktiskt fanns kvinnor som njöt av analsex (det trodde jag inte tidigare), när jag läste på Passagen, på den tiden. Så inte förrän där några år efteråt började jag alls komma förbi äckel-känslan. Så kanske långt ifrån alla män provat, faktiskt, jag tror inte jag var så väldigt annorlunda än många andra där.

   Men kopplingen till att vara bög? Var fasen kommer den ifrån? Hur får man ihop det resonemanget? Otroligt märkligt.

 2. Jag tror det är rädsla helt enkelt…pappan ville väl inte att sonen skulle vara bög och han kanske tillhörde den ngt äldre generationen där bögar/lesbiska personer inte var lika öppet accepterade…

 3. Hej. Det är bara dumheter att koppla ihop. Jag som man anser att det sitter i skallen om man är hetro/bi/homo etc. En dildo använder man i baken, det har bara med kroppslig njutning att göra. Men om man inte vågar prova ens tanken så blir det kanske svårt att skilja på det.

  Jag är hetro men njuter mycket av att bli tagen av min fru. Kolla denna: https://invite2sex.blogspot.com/2018/05/video-till-johan-knullad-av-sin-fru.html

  Tack för en bra blogg, vi följer.

  // Mr invite2sex.blogspot.se

  • Hej, och tack för svar! Ja, jag håller helt med.

   Jag glömmer helt bort att kolla in andra bloggar i långa perioder, så tack för påminnelsen om er blogg! Så många underbara bilder och klipp, jag skulle kunna (borde) kommentera varenda en. Hon har ju SÅ fin kropp (liksom du). Jag kan väl säga att jag nu, efter några minuter borta ”hos er”, längtar väldigt mycket efter min Anna!

   Just det, ja, det är ju er blogg som jag inte kan kommentera på, hur jag än gör dyker mitt riktiga namn upp, kopplat till hasseochanna, vilket ju ”inte riktigt” är vad jag vill. Tack och lov gick det att editera kommentaren så den blev anonym till slut, men jag fick hålla på några gånger innan det lyckades.

   /Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s