tumblr förbjuder naket/porr

Jag fick nyss höra talas om att tumblr kommer förbjuda porr/naken-bilder från den 17:e december. Det var synnerligen tråkigt, måste jag säga, det har varit en helt outtömlig källa för intressanta bilder av olika slag, och jag har ju länkar till fem sådana sidor ute till höger.

Ja, det finns andra ställen, men jag har inte sett något liknande, där man inte ens behövt något konto. Jag har letat lite då och då, men inte hittat något ens i närheten. Har någon annan hittat något sådant ställe?

/Hasse

Annonser

5 svar till “tumblr förbjuder naket/porr

 1. Det är tråkigt tycker jag! Jag gillade detta komplement för att mer bildligt kunna visa vad man går igång på..får se vad man ska ersätta det med. Förslag? 😜

  • Nja, inte direkt. Ett ställe har dykt upp, men det är mest inriktat på bdsm, ser precis ut som tumblr. Men jag har mailat dig ett par gånger i frågan tidigare. 🙂

 2. Vår syndiga baksida har hittat till MeWe…. 😉
  Kanske hittar även ni dit?

  • Jag tittade på MeWe, men näe, jag är verkligen inte ute efter ett till Facebook, där man måste hitta vilka man vill se bilder på, och bli vän med dem för att se deras inlägg och bilder, osv. Det är långt ifrån hur tumlbr fungerar.

   Det mest tumblr-liknande jag hittat är https://bdsmlr.com, och dit har många hoppat iväg, och fortsatt som de gjorde på tumblr. Även såna som inte alls verkar vara inne på bdsm.

   /Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s