På tomten

Detta inlägg handlar om sex.

Nu när snön faller (!) utanför fönstret, tänker jag på ungefär så här års för ett år sedan. Eller, lite senare var det, men i början på sommaren var det i alla fall. Det var sen kväll, varmt som sjutton ute, och fullmåne. Vi började prata om den kommande sommaren, om den skulle bjuda på några möjligheter för sex utomhus. Det är inte gott att veta.

Så sade jag, mest på skoj: ”Vi kan väl ha sex ute nu?”, och till min förvåning skrattade inte bara Anna, utan reagerade mer med ett ”Tjaa?”. Vårt hus ligger inte mitt ute i skogen precis, men tomten på baksidan är ändå lite skymd från de flestas blickar. Mitt på altanen kändes väl sportigt, men åt ett håll har vi ett lite högre staket, så vi tyckte att: ”Där funkar det, där borta i hörnan!”.  Så vi tog fram ett liggunderlag, gick ut på gräsmattan, och lade liggunderlaget i hörnet av tomten, nära huset, och lade oss på det. Jag ovanpå Anna.

Varm luft, månsken, vindstilla, kyssar. Nakna kroppar, händer, läppar, tungor. Vi blev snabbt upphetsade, och började snart ha sex. Anna låg på rygg hela tiden, och vi drog inte ut på det speciellt länge, utan jag kom ganska snabbt inne i henne. Hon hade säkert fått ett par orgasmer innan jag kom, jag minns faktiskt inte, men det brukar hon nästan alltid hinna få.

Otroligt speciellt var det att ha sex på tomten, med alla bekanta träd och konturer runt omkring. Ganska mörkt var det, trots månskenet, så man hade nog fått titta noggrant för att se oss, men det är klart att det var lite extra pirrigt att vara där. Där, där alla vet vilka vi är, till skillnad mot om någon såg något av oss på någon badstrand.

Nu har snöandet här upphört igen, men det känns som att det inte är så värst sannolikt att vi kommer ha sex där på tomten någon mer gång. Men vad vet man – om några veckor kanske det vore möjligt? När är det fullmåne…?

/Hasse

4 svar till “På tomten

 1. Det låter lite extra spännande och jag kan tänka mig att ni hade lite extra adrenalin i kroppen vid tillfället. Det gör något med en när man får vara lite busig och utomhussex är ju himla läckert. Det är något jag faktiskt börjat uppskatta mer och mer med åren. Men usch för snö nu så här års…
  Kram och kul att ni börjat skriva lite nu igen 😉😘

 2. Utomhus är verkligen något extra, och detta var både extra kul och extra nervöst. 🙂

  Ja, tack, lite nytt skrivet i alla fall. Känner inte att jag har så mycket nytt att berätta nuförtiden. Har redan berättat allt. 🙂
  /Hasse

  • Förstår. Hur många år skrev du aktivt? Och hur ofta skrev du när du var mer aktiv? Jag har inte känt mig färdigskriven än 😉

   • Jaa, du, det är fråga jag ställer mig själv då och då.

    Om jag bara kollar tex maj månad, år för år, antal inlägg:
    2007: 6
    2008: 2
    2009: 10
    2010: 13
    2011: 2
    2012: 1
    2013: 4
    2014: 4
    2015: 0
    2016: 0
    2017: 0
    2018: 2
    2019: 0

    Det ger väl en någorlunda bild. Så riktigt aktiv kanske bara 4 år eller så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s