Choker, recension

Jag har alltid tyckt det är väldigt vackert och sexigt med chokers. Jag hade en tid tittat på olika ställen, vad de hade för utbud, och mest fastnat för ett par stycken hos https://sinamatic.se/. Och så hörde de av sig och undrade om vi hade lust att prova något och skriva om! Vilken slump. Så då fick vi två chokers, där en av dem var en som jag tittat på, nämligen denna.

 

 

 

 

 

Jag var redan innan lite fundersam över den, för det står att den är 36 cm lång, vilket är precis vad Anna är runt halsen – och så var det. 36 cm plus band att knyta med, så den går ju att ha på en hals som är hur stor som helst, men inte på en som är smalare än 36 cm. Jag har aldrig upplevt Annas hals som speciellt smal, men jag vet inte riktigt. Den är i och för sig inte speciellt svår att korta av om man vill det (sprätta, klippa, vika, sy). Det kommer vi nog göra.

Vi har provat den vid två tillfällen. Första gången hade vi sex när Anna hade den på sig, och då lossnade några av de mindre ”pärlorna” – men det lossnade sådana även i söndags när vi bara åt middag och Anna hade den på sig.

 

 

 

 

 

 

Så, som ganska ofta är kvaliteten inte det man fokuserat på. Jag provade att limma dit pärlorna igen, men vi kommer nog i stället låta dem vara borta, jag tycker inte chokern förlorar i utseende av det, faktiskt.

Sedan får man inte ha för kort hals, har jag insett, för chokern är ju ganska hög. På Anna är det på gränsen att det fungerar.

Ja, väldigt läckert tycker iaf jag att det är!

Vi fick ju en till choker, som jag inte ens hittar på deras hemsida. Den är i sammet, kanske 2 cm hög, stretch, inga pärlor och grejer. Också väldigt fin och mjuk – men denna är ännu större, kanske 38 cm. Den har kardborreband baktill, så om vi ska testa den måste vi först förkorta den, för nu hänger den helt löst. Men det kommer vi göra, det är bara att sprätta upp lite tråd, klippa av, och sy fast kardborrebandet igen.

Tack så mycket för att vi fick dessa, Sinamatic!

/Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s