Trippel-ring, recension

Detta inlägg handlar om sex.

Jag har ju under flera år nu provat penis-ringar av olika slag, och för något år eller mer sedan skrev jag om att jag var sugen på att pröva en sån ”triple cock ring”. Så för några månader sedan köpte jag en.

Dessa ringar, som är tre stycken som sitter ihop (en att ha bakom pungen, en runt pungen, och en runt skaftet framför pungen) finns i olika storlekar. Först är varje ring i olika storlekar, och sen finns kombinationen i olika storlekar också. Och detta med storlekar är ju svårt, så därför tänkte jag nämna lite om det.

Den största ringen har man bakom pungen, nästa storlek omkring pungen, och den minsta runt kuken. Min kuk i hårt tillstånd är ungefär 45 mm i diameter (omkretsen/3,14).

Jag har vid tidigare tester av ringar kommit fram till att en 48 mm ring bakom pungen är perfekt för mig (45 är lite för liten, 50 är lite för stor). Den här trippelringen jag köpt är 50/45/38.

38 mm runt kuken är för mig i minsta laget, men det fungerar. Den blir ganska hårt stasad, men i och med det också riktigt hård. 45 mm runt pungen är bra, jag kan inte ha mindre än 40 mm, då kommer inte mina kulor igenom. 50 mm bakom pungen är som sagt lite väl stort, men fungerar bra.

Om man någonsin haft en hård ring bakom pungen, så kan jag säga att man tar på sig en sån här på samma sätt. Jag börjar med att trä in pungen och en kula i taget (är det bara en ring så blir det genom den, är det en trippel så blir det även genom en ring nedåt), och sedan vecklar jag in min slaka kompis (genom en ring, eller genom två). Det går på mindre än en halvminut för mig. Men slak måste man vara. 🙂

Jaha – så vad tycker jag, då? Jo, jag tycker det är rätt fantastiskt, faktiskt. Dels tycker jag det ser bra ut, och dels är det skönt (både lite halvhård och helhård). Och så är det för mig bra att få hjälp att vara hård, och också att få hjälp med att inte så lätt tappa ståndet.

Jag har köpt denna ring. Och såhär och såhär ser den ut på mig.

/Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s