Om oss

Ja, här blir det väl inte så mycket information om oss. Men vi är ett par som inte bor ihop, utan träffas de helger vi inte har våra respektive barn. Sedan några år stämmer inte detta, utan vi är gifta och bor ihop, och ses inte alls längre när det inte finns barn i närheten. Tvärtom finns det väldigt ofta ”barn” i huset (dvs de är rätt vuxna vid det här laget), kommer och går när som helst, och märker på en gång om vi tex skulle låsa in oss i badrummet ett tag – vilket de inte gjorde förr, när de satt som fastnålade framför Bollibompa. Så trots det underbara att bo ihop, så har det blivit klart mindre av tex bondage och smisk.

Vi har, sen första gången vi hade sex, ett väldigt bra sexliv. Och tillsammans med Anna har jag upplevt så mycket nytt, att jag efter ett tag kände att jag ville berätta om det, för att visa att nog de flesta kan göra sitt sexliv lite roligare. Att det kan finnas mer att hämta.

Sakerna som jag ville berätta om var tex Annas multipla orgasmer, G-punkt och fontänorgasmer, bröstvårts-stimulering och bröstvårtsorgasmer, och sen om hela bondage-grejen.

Jag var liksom så uppfylld av allt detta nya, så jag behövde få det ur mig, och jag startade bloggen på Aftonbladet. Och glädjande nog har det inspirerat andra – och även om det inte inspirerat har folk tyckt om att läsa om det i alla fall. Allt jag berättar om vårt sex är sant (utom på ett ställe – där jag då berättat att det sista inte stämde med verkligheten). Möjligen har jag inte alltid berättat riktigt hur många orgasmer Anna faktiskt får, för att det känns helt overkligt även för oss. 🙂

Med åren blir det mindre och mindre skrivet, mest för att jag tycker att jag bara upprepar mig, och när Aftonbladet skulle stänga bloggen tänkte jag att den helt enkelt fick dö. Nu har jag i stället flyttat den hit till WordPress. Vi får väl se om det blir något skrivet i den. Läsare har den i alla fall, oavsett om jag skriver eller ej, och det är ju kul!

Vi har lite bilder på Flickr, på https://www.flickr.com/photos/hasseandanna/
För att se dem måste man ha ett konto (inga konstigheter med det, det skaffar man lätt), och sen gå in i Settings, Privacy & Permissions, och under Content Filters på Search Settings ställa in: SafeSearch: Off


/Hasse

2 svar till “Om oss

  1. Bra blogg, jag länkar till er från min blogg.
    /Tantralasse

  2. Hej! Oh vad spännande att läsa då vi själva just börjat skriva:-)
    Kolla gärna on vår blogg, det finns en del likheter;-)
    http://www.eljosthlm.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s