Avslöjande

För de som inte redan anat det:

den sista tavlan i inlägget http://blogg.aftonbladet.se/8367/perma/995499 är inte alls en tavla, utan ett photoshoppat fotografi.

Man har ju god lust att lägga in originalbilden och se hur många sekunder den får ligga kvar. För ett fotografi är ju helt uppenbart oändligt mycket mer stötande än en tavla.

Originalbilden kan beskådas här (ej klickbar länk):
http://hasseochanna.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

/Hasse

5 svar till “Avslöjande

  1. hade mina misstankar, det var en väldigt snygg ”tavla”Nä orginalet lär nog försvinna snabbt.

  2. Fina bilder, den bloggen ser ut att kunna bli… hm…. mycket intressant! Hoppas det är ok att jag lägger en länk från min sida?! Säg till annars, så tar jag bort!Ha dé gott…

    • Visst får du länka. Alla bilderna finns annars redan på: http://galleri.skydds……och på vår Flickr-sida, som jaag har länk till till höger på sidan:http://www.flickr.com…På Flickr måste man ha konto för att få titta på sådana bilder.Jag vet inte hur mycket bloggen på blogspot kommer användas, eller till vad.

  3. BS:Mmm… visst är det??? Hjärtat gick i tusen bitar när jag läste…. Man fattar inte hur han vill mista… hur han kan låta henne slippra undan…. efter alla år hon försökt o han har inte fattat…. inte fått för frugan…. Ja, hon kände sig mycket lättare efteråt… sa hon…. du vet ju oxå hur dom är i den åldern :(….. musslor…. Hon har stängt av han totalt nu…. Kramen

Lämna en kommentar